Predstav si, že v horúcom letnom dni vonia vzduch sviežim lekvárom z marhule – presne taký je zážitok z kávového Apricot Mousse. Krémovo jemný, ako ľahký dezert, no s jemným kyslým nádychom, podobným kyslému marhuľovému lekváru od babičky. Harmónia chutí robí túto kávu výnimočnou, každé espresso v sebe skrýva kúzlo slovenského letného času. Malá sladkosť a nádych kyslosti sa dokonale vyvážia.
Návrh na prípravu:
Marhuľové slovenské latte
Ingrediencie:
• 1 kapsula Apricot Mousse Nespresso® kompatibilný kávový hlavica
• 150 ml mlieka alebo mliečne alternatívy
• 1 čajová lyžička akácového medu (pre ešte väčšie ponorenie sa do slovenských chutí)
• Štipka škorice alebo muškátového orieška na vrch
1. Priprav kapsulu Apricot Mousse.
2. Pridaj čajovú lyžičku akácového medu, aby sa chuť marhúľ a medu spojila.
3. Zalej svoj obľúbený druh mlieka a posyp škoricou alebo muškátovým orieškom.
4. Užívaj si každý dúšok a predstav si, že sa nachádzaš v slovenskom rozprávkovom svete, kde si užívaš kávu pod marhuľovými stromami.
Nezmeškaj naše akcie!
Prihlás sa na odber nášho newslettera, aby si bol vždy informovaný o aktuálnych akciách a špeciálnych ponukách. Nenechaj si ujsť najnovšie novinky a akcie – v našej neustále sa rozširujúcej ponuke nájdeš vždy niečo vzrušujúce!