Správy

Udržateľnosť

Coffee66
27.09.2023 13:17
Udržateľnosť

Sme radi, že sa s vami môžeme podeliť o vzrušujúcu cestu, ktorú Coffee66 za tie roky prešiel!

Vždy sme boli nadšení pre udržateľnosť a v tomto duchu sme sa rozhodli používať biologicky rozložiteľný papier a kartónové obaly od samého začiatku.

Obaly z rozložiteľného papiera nielenže výrazne znižujú našu ekologickú stopu, ale čoraz viac sa stávajú obalovým trendom budúcnosti.

Ľudia sa stávajú zodpovednými zákazníkmi a uprednostňujú výrobky, ktoré sú založené na princípoch udržateľnosti. Biologicky rozložiteľné papierové obaly sú v súlade s týmito zásadami, pretože sú vyrobené z prírodných materiálov a sú ľahko rozložiteľné.

A teraz sme našli kávovú kapsulu, ktorá nielenže poskytuje dokonalý zážitok z kávy, ale je aj plne kompostovateľná.

Prečo sú naše kapsuly také výnimočné?

Vďaka talianskemu dizajnu a certifikovaným, testovaným zložkám sú také jedinečné.

Taliansky dizajn prináša dokonalú rovnováhu medzi estetikou a funkčnosťou, zatiaľ čo certifikované suroviny zaručujú, že všetky naše výrobky sú vysoko kvalitné a šetrné k životnému prostrediu.

Kompostovateľný uzáver je ďalším míľnikom v oblasti udržateľnosti. Už nielen kapsula, ale celý obal je kompostovateľný, čím sa znižuje hromadenie odpadu. Veríme, že udržateľnosť nie je len trend, ale spôsob života, a našimi výrobkami chceme inšpirovať ostatných.

V rámci nášho záväzku voči životnému prostrediu preberáme aj zodpovednosť výrobcu. Keď si vyberiete naše výrobky, získate nielen skvelú kvalitu, ale zároveň sa podieľate na zhodnocovaní odpadu a ochrane životného prostredia. Zaručujeme, že všetky takéto príspevky EÚ sú zaplatené za výrobok, takže si môžete byť istí, že pitím kávy s nami prispievate k pozitívnym zmenám.

Teší nás, že robíme takéto pozitívne kroky smerom k udržateľnosti, a dúfame, že sa k nám pridáte.

Káva je nielen pôžitok, ale aj zodpovednosť a my sme hrdí na to, že môžeme pomôcť spojiť oboje v jednej šálke kávy.

Ďakujeme, že sa k nám pridáte na tejto vzrušujúcej ceste!